Uw winkelwagen:
Totaal:
€0,00

Gianni Gagliardo Roero Arneis 2018

Mooie frisse Arneis met mineralige tonen.
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Per fles te bestellen
  • Gratis verzending boven €100
  • Ook af te halen in onze winkel
€16,50 Incl. btw
  • Bestel 3 flessen voor €15,50 per fles
  • Bestel 24 flessen voor €14,50 per fles
  • Bestel 60 flessen voor €13,50 per fles

  • Gewenste aantal niet op voorraad? Neem contact met ons op.
Beschikbaarheid: Op voorraad (28)
Levertijd: Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

PROEFNOTITIE

Smaak 2018 (na 1 jaar): Gekookte ham, limoen, natte steen, lycheepit, lamsoor, meloen.
Wijnspijs suggestie: Pappardelle met kalfsribeye, salie en limoen (zie hieronder ons recept).

INFO

Druivenras: Arneis.
Regio: DOCG Roero.
Lagering: 5 maanden rijping sur lie.

RECEPT

PAPPARDELLE MET KALFSRIBEYE, SALIE EN LIMOEN
Recept van Pandora's Bottle ©

Ingrediënten:

- 250 g pappardelle
- boter
- 2 kalfsribeye (totaal 400 g)
- zout
- 250 g champignons (dun gesneden)
- verse salie
- 1 limoen (schil en sap)
- scheutje sushi azijn
- scheutje geconcentreerde kalsfond
- peper
- 200 ml slagroom
- evt. snufje kristalsuiker

Bereiding:

- Zet ruim water op het vuur voor de pappardelle.
- Zout de kalfsribeye. Bak beide kanten aan in boter.
- Voeg tegen het einde dun gesneden champignons toe.
- Haal de ribeye uit de pan, zout hem opnieuw.
- Voeg aan de pan salie, limoensap, limoenschil, een scheutje sushi azijn, een scheutje geconcentreerde kalfsfond, peper, slagroom en evt. op smaak een snufje suiker toe.
- Snijd de ribeye in plakjes en voeg hem toe.
- Kook ondertussen de pappardelle 1 minuut in ruim water, giet ze af en roer ze 1 minuut door de pan terwijl het vuur nog aanstaat. Klaar!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »