


Gianni Gagliardo Roero Arneis 2020
- Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
- Per fles te bestellen
- Gratis verzending boven €100
- Ook af te halen in onze winkel
- Bestel 3 flessen voor €17,00 per fles
- Bestel 24 flessen voor €16,00 per fles
- Bestel 60 flessen voor €15,00 per fles
- Gewenste aantal niet op voorraad? Neem contact met ons op
Beschikbaarheid: | Niet op voorraad |
Levertijd: | 5-10 werkdagen |
PROEFNOTITIE
Smaak 2018 (na 1 jaar): Gekookte ham, limoen, natte steen, lycheepit, lamsoor, meloen.
TIPS
Wijnspijs suggestie: Pappardelle met kalfsribeye, salie en limoen (zie hieronder ons recept).
TECHNISCHE DETAILS
Producent: Poderi Gianni Gagliardo
Druivenras: Arneis.
Kleur: Wit
Herkomst: DOCG Roero.
Alcohol:
VERHAAL
Lagering: 5 maanden rijping sur lie.
RECEPT
PAPPARDELLE MET KALFSRIBEYE, SALIE EN LIMOEN
Recept van Pandora's Bottle ©
Ingrediënten:
- 250 g pappardelle
- boter
- 2 kalfsribeye (totaal 400 g)
- zout
- 250 g champignons (dun gesneden)
- verse salie
- 1 limoen (schil en sap)
- scheutje sushi azijn
- scheutje geconcentreerde kalsfond
- peper
- 200 ml slagroom
- evt. snufje kristalsuiker
Bereiding:
- Zet ruim water op het vuur voor de pappardelle.
- Zout de kalfsribeye. Bak beide kanten aan in boter.
- Voeg tegen het einde dun gesneden champignons toe.
- Haal de ribeye uit de pan, zout hem opnieuw.
- Voeg aan de pan salie, limoensap, limoenschil, een scheutje sushi azijn, een scheutje geconcentreerde kalfsfond, peper, slagroom en evt. op smaak een snufje suiker toe.
- Snijd de ribeye in plakjes en voeg hem toe.
- Kook ondertussen de pappardelle 1 minuut in ruim water, giet ze af en roer ze 1 minuut door de pan terwijl het vuur nog aanstaat. Klaar!