Weleens verliefd geworden op een wijn?

Wij ook. En op de wijnmakers, het landschap, het eten de techniek en de verhalen die achter iedere wijn schuilen. Omdat we onze wijnen zelf importeren kennen we die verhalen op ons duimpje. De goede, de romantische, de eerlijke en vaak grappige verhalen.

Testen of jij ook voor onze wijnen valt? Ga dan naar onze webshop of bekijk onze ervaringen op Youtube: Pandora’s Wine Channel.

 

Wijn import

We zijn gespecialiseerd in Italiaanse wijnen. Puur omdat we daarmee ons hart volgen. Daarnaast verkopen we ook wijnen uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Omdat we zelf importeren kunnen we je alle ins en outs van de wijn vertellen en wijnen bieden die je niet snel ergens anders tegen zult komen. We blijven iedere jaargang kritisch proeven en selecteren alleen de wijnen waar we volledig achter staan.

 

Dit is wat we doen

Wijn verkoop

Je vindt onze wijnen in de webshop en in onze winkel in het centrum van Gouda.

Horeca

Vanzelfsprekend kunnen we je aan goede wijn helpen. We kunnen je ook helpen met het samenstellen van de wijnkaart en het opleiden van je personeel, zodat zij precies weten welke wijn ze kunnen aanbevelen bij welk gerecht. We komen graag langs met de wijnmakers, zodat het personeel hun verhaal vol overtuiging zelf over kan brengen aan de gasten.

Organiseren van proeverijen (met wijnmaker)

Een wijnproeverij voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Dat kan bij ons in Gouda maar ook op locatie. Het thema bepaal je zelf, of wij kiezen er een voor je als je dat liever hebt. Vanaf €25,- p.p.

Organiseren van een Winemakers Dinner

Een avond in je restaurant waarbij de wijnmaker zijn wijnen serveert en je gasten erover vertelt. Een bijzondere, ontspannen avond voor bijzondere gasten.

Le Nez du Vin

Met trots zijn we het officiële verkooppunt in Nederland van Le Nez du Vin: een set van kleine flesjes waarin de geuren gevangen zijn die in wijn voorkomen. Hiermee train je de neus om de mooie geuren in een wijn te herkennen, maar ook om wijnfouten te kunnen ontdekken. Ideaal voor sommeliers, vinologen en de echte liefhebbers.

Relatiegeschenken

We stellen graag een pakket met/voor je samen om je relaties mee te bedanken.

Wie?

Wij zijn Bart en Sarinah Clauwens, samen zijn wij Pandora’s Bottle.

Zijn? Zo voelt dat wel. Wijn is niet alleen al 10 jaar lang ons werk, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Zélfs na 600 wijnen in 5 dagen proeven. Dat doen we ieder jaar op de internationale beurzen. Dan smaakt een wijntje bij het diner nog steeds lekker. Die slikken we dan zelfs door. We gaan ver.

Zonder onze wijnboeren zijn we nergens. Onze selectie valt of staat met hun kunsten in de wijngaard. Die mooie wijnen van die charismatische wijnboeren verkopen we graag. We durven te wedden dat als deze mensen je met passie van hun wijn laten proeven, jij ze ook het liefst koopt. Om ze vervolgens te drinken bij je favoriete gerecht, op de bank, in de tuin, in bed of in bad...

Pandora

De fles van Pandora symboliseert voor ons het moment van het ontkurken van een wijn. Je kunt je nog zo inlezen in alle wijnstreken en jaargangen, dat bereidt je niet voor op die hoog aangeschreven wijn die je treft op een verkeerd moment, of die nog onbekende wijn van een jonge nieuwe wijnmaker die je steil achterover doet slaan. Wij hebben onze winkel vooral gevuld met die tweede soort wijn.

Proost!

Waar wacht je nog op? Proef een van onze wijnen uit de webshop of kom langs in onze winkel. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen. Horeca? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en proeverij.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »