Wijnproeven bij Pandora's Bottle

We organiseren regelmatig wijnproeverijen in onze wijnhandel in het centrum van Gouda, maar ook op locatie. Daarvoor nodigen we charismatische wijnmakers uit die je mee kunnen nemen in de wereld van hun wijnen. Schrijf je onderin de pagina in voor de nieuwsbrief, dan wordt je op de hoogte gehouden over de proeverijen.

Het is ook mogelijk een privé wijnproeverij te organiseren. Denk daarbij aan wijnproeverijen voor momenten als:

- vrijgezellenfeesten
- een avond uit met vrienden
- partijen bij je thuis
- een ontspannen bedrijfsuitje

Wil je graag een privé wijnproeverij organiseren? We stellen er graag een samen aan de hand van jouw wensen.

Bel of stuur een e-mail voor meer informatie. Ook voor grotere evenementen kun je direct contact met ons opnemen. Parkeren voor de deur is overigens geen probleem.

Masterclass

Een uitgebreide proeverij waarin we jou kennis laten maken met de wereld van de wijn. Of je nu een beginner bent of vergevorderd, het zal aansluiten op jouw niveau.

In 2-2,5 uur proeven we gemiddeld 6 wijnen. We kunnen je verrassen met het thema, maar je mag ook je wensen doorgeven. Alleen rood, geen dessertwijn, of Italië vs. Frankrijk, alles kan. We serveren er brood, ham en kaas bij.

  • Basis €20,- p.p.
  • Premium €25,- p.p.
  • Deluxe €35,- p.p.
Wijnquiz

Een gezellig spel waaraan iedereen mee kan doen, zelfs leuk als je nog helemaal niets weet over wijn. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenuitje of een dispuutmiddag.

In 2-2,5 uur proeven we gemiddeld 6 wijnen. Je mag doorgeven wat je absoluut niet wil, maar verder verrassen we je met de wijnen. We proeven blind en het team dat de meeste vragen goed heeft, of de slimste vragen heeft gesteld, gaat met een mooie prijs naar huis. We serveren er brood, ham en kaas bij.

  • Wijnquiz €25 p.p.
Genoemde prijzen zijn vanaf 6 personen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »