


Wijn spijs combinaties
Zoek je een passende wijn bij een gerecht? Bij al onze wijnen hebben wij één ideaal gerecht bedacht. Dus, vind jouw gerecht en je vindt de perfecte wijn voor jouw diner!
Ga je watertanden van deze menukaart? Dan kun je hem ook als inspiratie gebruiken voor in de keuken.*
(*) Voor meer inspiratie schenk je alvast een half glaasje in tijdens het koken.
Salade
Groente
Kaas
Pasta
Schaal & schelpdieren klassiek
Vis klassiek
Vissoep | Meiser Mandelberg Riesling Spätlese |
Witvis met citroen | Baglio di Pianetto Catarratto |
Gestoomde kabeljauw | Seigneurie de Peyrat Rosé d'une Nuit |
Kaviaar | Meierer Kesten Riesling Trocken |
Kibbeling met Ravigotte saus | Cormòns Tre Venezie Traminer |
Gravlax met dille mosterdsaus (met azijn of citroensap) | Meiser Alzeyer Kalkstein Riesling Trocken |
Frisée sla met vette vis, toast en citrusdressing | Sommariva Frizzante Il Perline |
Paling- of zalmterrine | La Torre Franciacorta Brut |
Zalmcocktail met perzik en cocktailsaus. | Meiser Bacchus Kabinett |
Flammkuchen met prei en gerookte zalm | Meiser Westhofener Grauer Burgunder |
Zeebaars met bloedsinaasappel | Baglio di Pianetto Frappato |
Gebakken schol of griet in een boter wijnsaus | Château Grand Bateau Blanc |
Op de huid gebakken zalm | Manoir du Capucin Pouilly-Fuissé Aux Morlays |
Gebakken sliptong | 1936 Sauvignon Blanc |
Vis met vanilleboter | Moulin Montarels Chardonnay Fûts de Chêne |
Tongfilet rolletjes met avocado, citroen en witte wijnsaus | Chiorri Titus Grechetto |
Tongfilet met cactusfruit, limoen en olijfolie | Château Vari Bergerac Blanc Réserve |
Gebakken tarbot | Labouré-Roi Corton Charlemagne Grand Cru |