Wijn spijs combinaties

Zoek je een passende wijn bij een gerecht? Bij al onze wijnen hebben wij één ideaal gerecht bedacht. Dus, vind jouw gerecht en je vindt de perfecte wijn voor jouw diner!

Ga je watertanden van deze menukaart? Dan kun je hem ook als inspiratie gebruiken voor in de keuken.*

(*) Voor meer inspiratie schenk je alvast een half glaasje in tijdens het koken.


Salade


Groente


Kaas


Pasta


Schaal & schelpdieren klassiek


Vis klassiek

   
Vissoep Meiser Mandelberg Riesling Spätlese
   
Vis plateau Chiorri Zeffiro
   
Witvis met citroen Baglio di Pianetto Catarratto
   
Gebakken witvis met aardappelgratin Moulin Montarels Chardonnay
   
Gestoomde kabeljauw Seigneurie de Peyrat Rosé d'une Nuit
   
Kaviaar Meierer Kesten Riesling Trocken
   
Kibbeling met Ravigotte saus Cormòns Tre Venezie Traminer
   
Gravlax met dille mosterdsaus (met azijn of citroensap) Meiser Alzeyer Kalkstein Riesling Trocken
   
Frisée sla met vette vis, toast en citrusdressing Sommariva Frizzante Il Perline
   
Paling- of zalmterrine La Torre Franciacorta Brut
   
Zalmcocktail met perzik en cocktailsaus. Meiser Bacchus Kabinett
   
Flammkuchen met prei en gerookte zalm Meiser Westhofener Grauer Burgunder
   
Zeebaars met bloedsinaasappel Baglio di Pianetto Frappato
   
Gebakken schol of griet in een boter wijnsaus Château Grand Bateau Blanc
   
Gebakken sliptong 1936 Sauvignon Blanc
   
Vis met vanilleboter Moulin Montarels Chardonnay Fûts de Chêne
   
Tongfilet rolletjes met avocado, citroen en witte wijnsaus Chiorri Titus Grechetto
   
Tongfilet met cactusfruit, limoen en olijfolie Château Vari Bergerac Blanc Réserve
   
Gebakken tarbot Labouré-Roi Corton Charlemagne Grand Cru


Vis & zeevruchten exotisch


Gevogelte klassiek


Varkensvlees klassiek


Rundvlees klassiek


Lamsvlees klassiek


Wild klassiek


Vlees exotisch


Dessert



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »