Wijn spijs combinaties

Zoek je een passende wijn bij een gerecht? Bij al onze wijnen hebben wij één ideaal gerecht bedacht. Dus, vind jouw gerecht en je vindt de perfecte wijn voor jouw diner!

Ga je watertanden van deze menukaart? Dan kun je hem ook als inspiratie gebruiken voor in de keuken.*

(*) Voor meer inspiratie schenk je alvast een half glaasje in tijdens het koken.


Salade


Groente


Kaas


Pasta


Schaal & schelpdieren klassiek


Vis klassiek


Vis & zeevruchten exotisch


Gevogelte klassiek


Varkensvlees klassiek


Rundvlees klassiek

   
Kalfsfilet met witte druiven en amandelen Bombina Bianco
   
Vitello Tonnato Cormòns Friuli Pinot Grigio
   
Steak tartare Meiser Kichenstück Frühburgunder
   
Carpaccio Citille di Sopra Rosso di Montalcino
   
Aangebraden gemarineerde carpaccio rolletjes met verse spinazie en kruidenboter Benedetti & Grigi Montefalco Rosso Riserva "Estia"
   
Kalfsfricandeau Tenute Sirinada Cannonau Sardegna
   
Saltimbocca alla Romana Oddone Prati Barbera d'Asti "la Baccalera"
   
Rosbief met rozemarijn Los Olivos de Nekeas Reserva
   
Rosbief met brunoise gesneden paprika en snijboon, afgeblust met een scheutje van de wijn Moulin Montarels Cabernet Sauvignon
   
Biefstuk met champignon pepersaus Château Saint-Hilaire Médoc Cru Bourgeois
   
Bavette met een jus van sjalotten en rode wijn Gianni Gagliardo Barolo
   
Sukade Beaulieu Vineyard napa valley Private Reserve Cabernet Sauvignon
   
Krokant gebakken zwezerik met rode wijnsaus Colonna 1557 Roma Rosso
   
Irish Stew La Colombina Palpito
   
Goulash Piandaccoli Cosmus Chianti Riserva
   
Limburgs zuurvlees Piandaccoli Chianti
   
Entrecôte Montechiaro Arteliquida Rosso Toscana
   
Entrecôte met kruidenboter, gepofte aardappel en gebakken tomaat Torrederos Ribera del Duero Crianza
   
Wagyu biefstuk Bonazzi Amarone della Valpolicella Classico
   
T-bone steak met balsamicosaus La Colombina Rosso di Montalcino
   
Gegrilde ribeye met lavendel en rozemarijn Château Clos St-Émilion Philippe "115"
   
Bistecca alla Fiorentina La Ciarliana Vino Nobile
   
Tagliata al tartufo (gesneden biefstuk met truffel) Baglio di Pianetto Viafrancia Rosso Riserva
   
Jodenhaas in rode wijnsaus en gratin dauphinois Château de Ruth Châteauneuf-du-Pape
   
Braziliaanse picanha steak met rijst en bonen Cantrina Benaco Bresciano Nepomuceno
   
Peposo dell'Impruneta (Gestoofde schenkel met zwarte peper) Montechiaro Chianti Colli Senesi Riserva
   
Gemarineerde ossenhaas met champignonsaus en gekarameliseerde rode ui Citille di Sopra Brunello Riserva
   
Gemarineerde ossenhaas met kastanje-knolselderij puree en gekarameliseerde rode ui Montechiaro Primum Vinum
   
Rabo de toro (langzaam gegaarde ossenstaart) La Fuente de Nekeas Crianza 
   
Langzaam gegaarde ossenstaart met rode biet Pago de Cubas Toro Incrédulo
   
Tri-tip steak 2 uur op 57° sous-vide, dan kort aanbraden, serveren met wijnjus Torrederos Ribera del Duero Reserva
   
Argentijnse steak Chimichurri La Mateo Rioja Garnacha Cepas Viejas
   
Polmard steak Château Margaux
   
Hamburger met potato wedges (zie de film Sideways) Château Cheval Blanc
   
The original black garlic burger Teanum Òtre Syrah Puglia


Lamsvlees klassiek


Wild klassiek


Vlees exotisch


Dessert



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »