Bordeaux Grand Cru Proeverij
Ik als newbie in de wijnwereld moest hier natuurlijk naartoe: Bordeaux Grand Cru Proeverij in de Beurs van Berlage. Laat mij je meenemen op mijn ontgroening in de Nederlandse Wijnwereld en mijn ervaring!
Amber haar eerste maand!
Hoi, leuk om jullie te ontmoeten! Ik ben Amber, de nieuwe werkneemster bij Pandora's Bottle en mijn eerste maand zit er op, maar wat voor een. Ik heb een aantal super leuke dingen gedaan en er staat een hoop in de startblokken.
Oh Oh Bordeaux | De wijnhoofdstad van Frankrijk
Vaaaan links, naaaaar rechts.... Van Cabernet, naar Merlot! Als iemand je vraagt 'noem eens een bekende wijn streek?' Dan schreeuw jij natuurlijk direct: Bordeaux! Deze wereldberoemde wijnregio is verantwoordelijk voor jaarlijks bijna 500 miljoen liter aan wijn, variërend van topsegment tot gewoon goed en betaalbaar. Krijg je dan vervolgens ook de vraag 'noem dan ook eens de appellations?' En ja… uhm… Medoc en...? Geen zorgen, wij helpen je een handje door alles overzichtelijk op een rij te zetten. On y va!
Januari: doe maar droog, droog wit alsjeblieft
‘En, wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar?’ De vraag waar vrijwel iedereen het nieuwe jaar mee begint. Deze voornemens zijn voor iedereen verschillend, maar de meest voorkomende is toch wel gezonder het nieuwe jaar in gaan. ‘Dry January’ is een veel gehoord thema. Maar wat moeten wij daar nou mee? 'Het voelt als een caloriearme Big Mac of een softijsje zonder spikkels.'
Prosecco | Levenselixer van de Romeinen
Let op: er wordt wereldwijd meer Prosecco verkocht dan Champagne en Cava bij elkaar opgeteld, namelijk ruim 600 miljoen flessen! Ongekend. En dat is natuurlijk niet zomaar. De oneindige veelzijdigheid van Prosecco is waarom je nooit uitgekeken raakt in de zoektocht naar het juiste flesje. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »