6 x Wijnspijs Wijzer Delicious vs. Pandora’s Bottle
Wat is wijnspijs? En hoe zet je dat in bij een tafel vol tapas? Wijnen hebben verschillende eigenschappen in geur, smaak en intensiteit. Gerechten hebben dat natuurlijk ook. Wijnspijs is het combineren van deze eigenschappen. Maak er een goed huwelijk van, of in ieder geval een smakelijk samenzijn!
Biologische wijn | Hoe (bio)logisch is sulfiet wel niet?
- Organic Wine 101 - Biologische wijn bestaat uit twee stappen. De eerste stap is het biologisch verbouwen van de druiven. Dat betekent onder andere dat je geen synthetische pesticiden of meststoffen mag gebruiken. De tweede stap vindt plaats in de wijnkelder.
Hét flexibele wijnabonnement | Pandora’s Box
Houd jij van wijn en zou er meer over willen weten? Ben je stiekem best een wijnkenner en wil je juist verrast worden? Maar houd je ook van gemak? Say no more. Het 'Pandora’s Box' wijnabonnement is jou op het Bourgondische lijf geschreven.
Hoe lang kun je wijn bewaren na openen? | ‘The basics’
Wijn bewaren? Die fles gaat toch in één keer leeg? Nee, dat is gekkigheid, ook wij genieten meerdere dagen van een fles. Maar hóé lang kun je wijn precies bewaren na openen? We vertellen je graag ‘the basics’.
Online Nieuwjaarsborrel? Kies de juiste bubbels om mee te proosten
Wij hebben het perfecte alternatief: een Online Nieuwjaarsborrel met de allerbeste bubbels en jouw gezellige collega’s! Je kunt namelijk ook best thuis op de tafel dansen. Nog een voordeel aan een online Nieuwjaarsborrel? Je hoeft niet naar huis te rijden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Check bij de openingstijden wanneer jouw wijn kan worden bezorgd i.v.m. de vakantie periode Verbergen