Online Nieuwjaarsborrel? Kies de juiste bubbels om mee te proosten
Wij hebben het perfecte alternatief: een Online Nieuwjaarsborrel met de allerbeste bubbels en jouw gezellige collega’s! Je kunt namelijk ook best thuis op de tafel dansen. Nog een voordeel aan een online Nieuwjaarsborrel? Je hoeft niet naar huis te rijden.
Le Nez du Vin | Wijn aroma’s gevangen in een flesje
Le Nez du Vin zeg je? Ja, de neus van de wijn. Oftewel de geuren, de aroma’s die je terug kunt vinden in wijn. Door jouw neus te trainen deze geuren te herkennen, train je jouw brein om wijnen (blind) te kunnen proeven.
Pandora’s kerstpakketten | 13 luxe wijncadeau’s
Tijd om jouw (zaken)relaties te verwennen met een mooi kerstpakket! Sint, Kerst en Oud en Nieuw: de feestdagen staan voor de deur. Hoor wie klopt daar kinderen? Nou, de feestdagen dus. Geen probleem, Pandora’s Bottle regelt dit jaar jouw kerstpakketten.
Wijnproeverij van Pandora’s Bottle? Wijnproeven online & offline
Wij organiseren regelmatig wijnproeverijen live bij ons of op locatie. Daarvoor nodigen we charismatische wijnmakers uit die je mee nemen in de wereld van hun wijnen. Toen Corona om de hoek kwam kijken bedachten we toffe online proeverijen.
Feestdagen cadeautips voor de wijnliefhebber
Signed, sealed, delivered, deze cadeau’s zijn yours! Of nou eigenlijk… Het is wel de bedoeling dat je ze weggeeft natuurlijk. Of niet. Hoe dan ook, deze kerstpakketten zijn met veel zorg uitgezocht, ingepakt en worden thuisbezorgd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »