Op zoek naar de perfecte fles wijn?

Ben je gek op wijn en zou je er wel eens meer over willen leren? Duizenden flessen en labels, en geen idee welke je moet kiezen? Pandora's Box is een flexibel abonnement dat je meeneemt op wijnreis en je nieuwe wijnen laat ontdekken. We vertellen je uitgebreid over de wijn en de wijnboeren, geven proefnotities, bewaaradvies, wijnspijscombinaties, alles wat je nodig hebt om te genieten van een goed glas wijn.

Voor jou uitgezocht

Wij importeren al onze wijnen zelf, zo krijg je altijd iets unieks. Met onze wijnboeren stellen we elke twee maanden verrassende pakketten samen. We zijn gespecialiseerd in Italiaanse wijnen, die zul je dus relatief vaak in de box aantreffen. Daarnaast selecteren we wijnen uit Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. De wijnen zijn voornamelijk afkomstig van kleine wijnboeren en een groot deel is biologisch. Meestal is het rood of wit, en soms een mousserende wijn of iets anders bijzonders. Geen blauwe wijn!

Zo werkt Pandora's Box

Elke twee maanden de wijnbox van jouw keuze thuisbezorgd. Bestel je favorieten na met extra korting. Je kunt altijd opzeggen of pauzeren, je zit nergens aan vast.

Geef een wijnbox cadeau

Verwen jezelf of een ander met een (eenmalige) wijnbox. Ontdek meer over de wijnen met mooie proefkaarten vol met proefnotities, verhalen van de wijnboer en het aromawiel. Leuk om te lezen, mooi om te bewaren.

Welke wijndrinker ben jij?

Het enige wat je nu nog hoeft te kiezen, is welke box je wilt.

Charmeur

€29,00 /2 maanden
* twee mooie flessen wijn, proefnotities & incl. verzendkosten

Genieter

€46,00 /2 maanden
* drie heerlijke flessen wijn, proefnotities & incl. verzendkosten

Expert

€61,00 /2 maanden
* drie luxe flessen wijn, proefnotities & incl. verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »