Uw winkelwagen:
Totaal:
€0,00

Kishibori Sojasaus (1e persing)

Door velen geroemd als de beste Japanse sojasaus. Deze ambachtelijke sojasaus wordt gemaakt door de Takesan Company op het eiland Shodoshima. De soja bonen fermenteren in cederhout vaten die al meer dan 100 jaar in gebruik zijn.
  • Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Per fles te bestellen
  • Gratis verzending boven €150
  • Ook af te halen in onze winkel
€31,99 Incl. btw

  • Gewenste aantal niet op voorraad? Neem contact met ons op
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: Vóór 15:00 besteld, zelfde dag verzonden


Sinds de 17e eeuw wordt er op het eiland Shodoshima al hoogstaande sojasaus gemaakt. Producenten hebben zich hier gevestigd vanwege de hoge kwaliteit natuurlijk zout op het eiland. Eerst worden de sojabonen gestoomd en de tarwe getoast. Daarna begint het lange proces van de fermentatie op meer dan 100 jaar oude cederhouten vaten. Hierbij ontstaat een heerlijke diepe geur en de typische umami smaak. Ons doet het aroma onder andere denken aan de Brunello di Montalcino van Casanova di Neri.

Herkomst: Japan, Shodoshima

Ingrediënten: mineraalwater, sojabonen, tarwe, Shodoshima zout

Inhoud: 720 ml.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »