Vakantieperiode Uw webshopbestelling wordt geleverd op woensdag 24 juli. De eerstvolgende dag voor afhalen in de winkel is zaterdag 20 juli. Lees meer
Amber haar eerste maand!

Mijn eerste maand bij Wijnhandel Pandora's Bottle zit er op, en wat voor een. Ik heb een aantal super leuke dingen gedaan en er staat een hoop in de startblokken.

Het belangrijkste is natuurlijk: het assortiment van de winkel leren kennen, om jullie even een beeld te geven. Dat zijn zo 350 wijnen! Hoe ga je die het snelste leren? "Nou" zei Sarinah; "In maart & april zijn er beurzen waar onze wijnboeren op aanwezig zijn. Daar kan je ze allemaal leren kennen en al hun wijnen proeven!" Dus een van de eerste dingen die wij gedaan hebben is het plannen van onze reizen naar Düsseldorf voor ProWein & Verona waar Vinitaly Official georganiseerd wordt.

Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van het "Sommelier op Afstand" concept. Met dit concept proberen wij eigenlijk het gat van (ervaren) personeel in de horeca op te vullen door de restaurant eigenaren te ondersteunen. Dit houdt in dat wij vanuit Gouda met hun meedenken en meekijken met alles wat te maken heeft met wijn. Denk hierbij aan;

 

Wijnkaart creatie & optimalisatie

Wijn & Spijs combinaties

Cocktail- & Wijntrainingen voor al het personeel

Het organiseren van leuke evenementen zoals Amarone avonden of het op bezoek komen met onze wijnboeren.

 

Om het nog leuker te maken heb ik ook besloten om er nu gelijk met de volle 100% voor te gaan en ga ik vanaf augustus beginnen met de Vinologen Opleiding bij de Wijnacademie, sinds 1974!

Na deze maand kan ik nu al niet wachten wat de beurzen en de komende tijd allemaal gaat brengen. Keep u posted!

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »