Vakantieperiode Uw webshopbestelling wordt geleverd op woensdag 24 juli. De eerstvolgende dag voor afhalen in de winkel is zaterdag 20 juli. Lees meer
Bordeaux Grand Cru Proeverij

Daar zit je dan, in je eentje in de trein opweg naar een evenement waar je niemand kent en waar je geen idee hebt wat de bedoeling is. "Misschien ben ik straks wel de enige, straks lopen er alleen maar rijke stinkerds en kom ik daar aan in m'n blauwe, veels te grote hippe pak. Over de Dam op naar de Beurs van Berlage. De Beurs van Berlage, op zichzelf al een gave ervaring om daar een evenement te hebben! Daar liep ik dan naar binnen waar een mooie badge voor mij klaar lag met daarop:

Amber de Jong
Pandora's Bottle Gouda
Importeur


Als jij de Amber van vorig jaar had gevraagd of ze dit ooit had verwacht zou ze je keihard uitlachen. Liep ik daar als groentje tussen al die wijnhandelaren, dacht ik! Dit viel reuze mee en ik vond het super leuk om te zien dat ook van mijn generatie er een hoop wijnfanaten waren. Na 2 rondjes dwalen en een beetje mijn plek zoeken ging ik maar aan de slag en doen waar ik voor kwam. Proeven!

En wat heb ik een paar mooie pareltjes geproefd! De Bordeaux is voor vele hét wijngebied, niet alleen van Frankrijk maar dit gebied heeft de toon gezet voor veel gebieden in de rest van de wereld. En het heeft nog steeds die prestigieuze goede naam en dat kon je zeker proeven. Mooie wijnen met een prachtige balans, ze waren allemaal met recht een Grand Cru. 

Het was zeker een goede vuurdoop en een mooie voorbereiding op de volgende evenementen die op de planning staan. Op naar ProWein volgend weekend!

PS lijkt het jullie leuk om wat meer te weten over de Bordeaux? 

Grand Cru Proeverij Bordeaux

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »