Feestdagen cadeautips voor de wijnliefhebber

Onze feestdagen cadeautips voor de wijnliefhebber maken jouw leven een stuk makkelijker. Elk jaar hetzelfde (Kerst)liedje! Wat moet je die wijnliefhebber nou weer geven? Wat wil jouw broer onder de boom? Of drinkt je moeder alleen de allerbeste wijn? En zie je door de flessen het bos niet meer? Met deze Pandora’s feestdagen cadeautips voor de wijnliefhebber kom je een heel eind. 




Veel Sint- en Kerstvoorpret gewenst met deze ‘feestdagen cadeautips voor de wijnliefhebber lijst'!

 

Kerstpakketten voor de wijnliefhebber

Signed, sealed, delivered, deze cadeau’s zijn yours! Of nou eigenlijk… Het is wel de bedoeling dat je ze weggeeft natuurlijk. Of niet. Hoe dan ook, deze kerstpakketten zijn met veel zorg uitgezocht, ingepakt en worden thuisbezorgd. Je hebt er geen omkijken meer naar. Van biologische pakketten tot Magnumflessen en van tijgers tot olifanten. En hoe denk je over een Frans trio? We hebben werkelijk aan iedere wijndrinker gedacht! 

 

Le Nez du Vin voor liefhebber, kenner en prof

Heeft die wijnliefhebber er een neusje voor? Mooi! Dan is een cadeau uit de Le Nez du Vin collectie iets om over na te denken. Met deze geursets kan de neus én het wijnbrein getraind worden wijnen en druiven te herkennen. Verschillende aroma’s zijn gevangen in een klein flesje: van appel, tot aarbei en van vuursteen tot tabak. Een must voor een wijnstudent! De setjes zijn verkijgbaar in verschillende uitvoeringen, klein - groot, starter - kenner. The Master Kit is het meest uitgebreid, met 54 aroma’s. Of ben je op zoek naar een introductieset? Dan is The Nose Knows de kit! 

 

Le Nez du Vin Masterkit

 


Proeverijen
online en offline

Van een online proeverij op maat, tot een wijnquiz en geurworkshop. We organiseren wijnproeverijen in onze wijnhandel in het centrum van Gouda, maar ook op locatie én online. Het is een laagdrempelige en gezellige manier om de wondere wereld van de wijn te leren kennen. Maar ook nog eens een leuke activiteit om te doen met vrienden of familie. Geef jij een proeverij cadeau aan die wijnliefhebber in de familie? We helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte proeverij. De proeverijen zijn vanaf zes personen te boeken, dus misschien mag je zelf ook wel meedoen?


Sarinah geeft een online proeverij

 


Viski Bar Collectie
voor de échte barmannen/vrouwen

Shake it ‘till you make it! Kijk, wijn is leuk, maar er staan nog meer dranken achter een bar… Wij houden ook van whisky, vermouth en cocktails. Alles voor een goed uitgeruste bar vind je op de website van Pandora’s Bottle. Mooie design Champagneflûtes of een cocktailshaker? De thuisbar in stijl inrichten? Ontdek de glasfabrikant Viski uit Seattle, USA op onze website, ze hebben een prachtige design collectie voor die hobbyende barmannen en -vrouwen. 


Pandora’s Box
voor de genieters, experts en charmeurs 

Vind je wijn maar een afgezaagd cadeau voor de feestdagen? HO STOP! Niets is minder waar! Misschien is dit wel de allerleukste cadeatip van ons lijstje. De Pandora's Wijnbox is pas écht een cadeau voor de fervente wijnliefhebber. De Pandora's Wijnbox is geschikt voor iedereen: van beginner tot connaisseur. Een ideaal kerstcadeau, verjaardagscadeau of relatiegeschenk, al zeggen we het zelf. Want je geeft is meer dan zomaar een ‘lekker flesje wijn’. Zullen we je eens vertellen waar een heuse wijnliefhebber nou blij van wordt?

- Twee of drie heerlijke wijnen van eigen import
- Meer achtergrondinformatie in de vorm van mooi vormgegeven kaarten
- Een aromawiel waarmee je leert om de smaken die je proeft te kunnen benoemen
- De verzendkosten zijn inbegrepen

Lootje getrokken? Bekijk eens welke box er het beste bij jouw Secret Santa past: De Charmeur, De Genieter of De Expert?

 

 

Alvast fijne feestdagen!

 

Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten op 0182-526504 of [email protected]

 

 

Bart & Sarinah

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »