Vacature Pandora’s Bottle Wijnhandel: 150m2 aan wijn zoekt structuur

de leukste wijnhandel

 

Proeven, spugen, slurpen, drinken, adviseren en weer doorgaan! Pandora’s Bottle, de leukste wijnhandel in Gouda, heeft het een tikkie druk -we mogen eigenlijk niet klagen, maar doen het toch- en is daarom op zoek naar iemand die deze ver-schrik-ke-lijke wijntaken op zich wil nemen. Voor 16 uren per week om mee te beginnen, bij voorkeur op de dinsdag en de vrijdag of zaterdag. Zo houd je zelfs nog een stukje weekend over (en wij ook). Luxe!

Moeilijk om te vertellen wat we allemaal doen én wat we zoeken; een wijnwinkel is zo divers. En naast de winkel met 150m2 aan wijn geven we proeverijen, cursussen, hebben we een webshop, een eigen wijnabonnement, een horecatak én importeren we ook nog eens alle wijnen zelf. Dus je kunt je voorstellen dat we hier wat hulp bij kunnen gebruiken.

Wie?

Ben jij een wijnneus met tonen van flexibliteit, creativiteit en stuivende aroma’s van sales en  sassyness met een stevig karakter en een vleug humor? En krijg jij van deze omschrijving ook jeuk? Dan moeten wij nodig eens afspreken!

Een cliche, maar waar: eigen initiatief is muy importante. We hebben iemand nodig die ziet wat er moet gebeuren, zodat eigenaresse Sarinah als een kip zonder kop rond kan blijven rennen.

Het zou leuk zijn als je minimaal WSET2 of SDEN3 afgerond hebt. Maar mocht je nu heel veel praktijkervaring hebben opgedaan (niét alleen met het drinken van wijn) en het verschil weten tussen een Trockenbeerenauslese en een Gewürztraminer? Ook dan staat de koffie klaar.

Wat?

Wat jij gaat doen? De winkel bestieren, de webshop bijhouden, klanten adviseren, flessen sjouwen, pakjes inpakken. Plukje administratie: zoals de accijnzen uitpluizen. Maar ook proeverijen geven en als amarenekers op de taart: sales buiten de deur.

Je mag zéker ook helpen met het ontwikkelen van leuke proefboxen en ander wijnentertainment. Vooruit, misschien mag je zelfs wat proeven! Wij zijn de moeilijkste niet, wel de leukste!

Uiteraard verlonen wij niet onaardig, zodat jij thuis ook van een glas Syrah bij een brandende(!) kachel kunt genieten. Stuur je een mailtje naar [email protected]?

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »