Wijnproeverij Villa Corniole


Het familie wijnhuis Villa Corniole is gevestigd op de steile berghellingen van de Dolomieten. Deze geven naast een adembenemend uitzicht ook een ideaal terroir voor het maken van elegante witte wijnen. Hiervoor worden de druivenrassen Müller-Thürgau, Pinot Grigio, Chardonnay en Gewürztraminer gebruikt. Lager in het dal maken ze prachtige rode wijnen van de traditionele lokale druiven Teroldego en Lagrein alsmede Merlot en Cabernet Sauvignon. Alle druivenrassen worden apart gevinifieerd, wat resulteert in een collectie van zeer uitgesproken wijnen met een divers karakter.


Op de proeverij zal ook het nieuwste project van Villa Corniole ontkurkt worden. Dit is een mousserende wijn volgens de Méthode Champenoise, genaamd "Salísa". Deze wordt slechts in kleine oplage gemaakt. Daarnaast zetten wij ook nog een selectie van wijnen uit het nieuwe assortiment open.

Iedereen is van harte welkom op deze wijnproeverij. Aanmelden hoeft niet, maar als u van plan bent te komen, dan horen wij dat graag.

Datum: zaterdag 25 april
Tijd: 11:00-18:00
Lokatie: in de winkel, Dubbele Buurt 4

Cheers,


Bart & Sarinah

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »