Deze wijncadeaus wil je hebben voor Sinterklaas!

sinterklaas cadeau wijn


Heb je de lijmresten in je haar zitten, na uren geklooi om je lief na te boetseren met papier-maché? Lopen broeden op een vlijmscherp gedicht voor je schoonmoeder, of vond je het 'een leuk idee' zelf eens banketstaven en gevulde speculaas te maken (why?!). Kortom: heb je geen inspiratie meer voor een te gek Sinterklaascadeau? Wij helpen je en doen je hierbij cadeausuggesties die de stress snel weer doen vergeten.

 

1 Pandora’s Box

Of je nu beginnend liefhebber of geoefend wijnkenner bent, Pandora’s wijnbox is een toegankelijk en origineel Sinterklaascadeau voor iedere wijnliefhebber. De box met 2 of 3 wijnen op zich voldoet bijna als surprise. Open de doos en je vindt een verrassing, we vertellen namelijk niet welke wijnen we in de box geven. Een perfect cadeau voor een ander, maar dus ook nog een leuke verrassing voor jezelf! Bij de wijnen ontvang je een aromawiel en mooi vormgegeven kaarten met daarop vermakelijke verhalen over de wijnen, de druiven of streek, de wijnboeren en wijnspijs-combinaties. Kijk hier voor meer informatie over Pandora’s Box.

wijn cadeau sinterklaas box

 

2 Le Nez du Vin

Het ultieme wijncadeau voor wijndummy tot vinoloog: Le Nez du Vin. Ideaal als je bezig bent met een wijncursus. Deze geursets helpen je om je brein te trainen, waardoor je meer aroma’s in wijn leert herkennen en ze snel kunt benoemen. Per flesje is een aroma gevangen dat voor kan komen in wijn. Denk aan houtsoorten, kruiden, fruit, bloemen en wijnfouten. Kijk hier voor meer informatie en de verschillende Le Nez du Vin sets.

ps. De beginnersset Le Nez du Vin à €25,- past nog in je schoen ook. Er is ook een whisky cadeau: Le Nez du Whisky en koffie cadeau: Le Nez du Café.  

wijn cadeau sinterklaas le nez du vin

 

3 Baglio di Pianetto: collectie biologische Siciliaanse wijnen

Drie wijnen van het Siciliaanse, biologische wijnhuis Baglio di Pianetto in een chique bedrukte houten kist. Dit zijn de wijnen uit de kist:

Baglio di Pianetto Ginolfo Reserve Viognier 2012
Heerlijke wijn die in eerste instantie een vettige smaak heeft en zich ontwikkeld tot een frissere en elegante wijn.

Baglio di Pianetto Origins Shymer 2012
Een perfecte combinatie van soepele Merlot en krachtige Shyraz maken deze wijn een echte allemansvriend.

Baglio di Pianetto Origins Ramione 2012
Bijzondere blend van Nero d’Avola en Merlot. Een complexe en volle wijn met smaken van kersen en eiken.

Bestel de Baglio di Pianetto Collectie hier.

sinterklaas cadeau wijn kist

 

4 Een chique Italiaanse wijn: Brunello, Barolo of Amarone

Liefhebber van Italiaanse wijnen? Dat komt mooi uit, want Italiaanse wijnen zijn onze specialiteit. Als je deze feestdagen eens even extra uit wil pakken met een chique fles wijn, dan hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

La Colombina Brunello di Montalcino 2011
Tjonge, wat blijft dit een pittige krachtpatser! Hier kun je ons ’s nachts voor wakker maken. Heerlijke zware smaken die je smaakpapillen versteld doen staan. Van framboos naar cassis naar karamel. Wat wil je nog meer tijdens een gure winterse avond.

Giribaldi Barolo "Cerviano-Merli" 2013
Het Italiaanse Giribaldi maakt een krachtige maar elegante Barolo met genoeg tannine om goed te kunnen combineren met een sappig stuk vlees. Perfect voor een gezellige Sinterklaasavond met familie of vrienden.

Orione Amarone della Valpolicella Vecchio Graspo 2007
Fan van karamel, zware, donkere en volle wijnen? Dan is deze Amarone wat voor jou! Heerlijk om zo van te nippen, of tijdens de borrel in combinatie met oude kazen en worsten. Heb je een kleiner budget? Probeer deze Primitivo van Poderi Angelini dan eens, die is met dezelfde methode als Amarone gemaakt (met gedroogde druiven).

sinterklaas cadeau wijn brunello
We wensen jullie een gezellige Sinterklaas avond toe, proost!

Alle cadeaus zijn verkrijgbaar in de webshop en de winkel in het centrum van Gouda. Voor 16.00 uur besteld is direct verzonden. Voor een snelle levering rond 5 december raden we je aan een dag extra marge in te bouwen i.v.m. eventuele drukte bij PostNL.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »