Online Nieuwjaarsborrel? Kies de juiste bubbels om mee te proosten

Waar je normaal gesproken gezellig met elkaar samenkomt voor een Oudejaars- óf Nieuwjaarsborrel zal dat dit jaar net even anders zijn. Hoogstwaarschijnlijk ben of werk je meer thuis en gebeurt er meer online. Maar ook dan is het belangrijk en gezellig om jezelf en anderen te verwennen met een goede Nieuwjaarsborrel. We willen het nieuwe jaar uiteraard bruisend beginnen en het oude jaar knallend afsluiten (en eigenlijk ook snel vergeten)! Daarom helpen we je graag een beetje op weg: we hebben de beste mousserende wijnen voor je uitgezocht om jouw online Nieuwjaarsborrel compleet te maken.  




Welke bubbels schenk jij tijdens de online Nieuwjaarsborrel?



De Nieuwjaarsborrel: Begin het jaar bruisend met collega’s 

Thuiswerken het advies, dus verplicht thuis borrelen is het devies! Je collega’s en jij zitten misschien wel thuis, maar hoe zit dat dan met die welverdiende Nieuwjaarsborrel? Waar vergaderingen vaak plaatsvinden in een formele sfeer zorgt een borrel juist voor een informele sfeer. Welke collega zingt het meest vals tijdens karaoke of welke manager staat binnen de kortste keren te dansen op het bureau? Dat wil je niet missen…

 

Originele Nieuwjaarsborrel? Online borrelen!

Wij hebben het perfecte alternatief: een Online Nieuwjaarsborrel met de allerbeste bubbels en jouw gezellige collega’s! Je kunt namelijk ook best thuis op de tafel dansen. Nog een voordeel aan een online Nieuwjaarsborrel? Je hoeft niet naar huis te rijden. Klassieke WIN-WIJN situatie!

 

Een Nieuwjaarsborrel bij jou thuis? 

Dacht je dat een online Nieuwjaarsborrel eigenlijk alleen voor bedrijven bestemd is? Dat vinden wij niet hoor! Er is altijd een reden voor een lekkere borrel, twijfel vooral niet en bestel ook heerlijke bubbels voor bij jou thuis om het jaar direct goed te beginnen. 



It’s time to drink champagne and dance on the tables!



Hoe dat werkt, een online Nieuwjaarborrel? 

Sinds vorig jaar, toen de proeverijen noodgedwongen veranderden in online ontmoetingen, hebben wij meerdere families, vrienden en bedrijven kunnen verblijden met een online proeffeest. We kunnen een online Nieuwjaarsborrel hosten van 6 tot wel 250 personen! Een gezellig feestje met elkaar op afstand, voor jouw bedrijf of vriendengroep?

We zijn flexibel, zowel qua invulling van de (bubbel)proeverij als tijdstip voor het event. Alle pakketten kunnen worden bezorgd bij de deelnemers thuis en we versturen alle deelnemers een uitnodiging met instructies, wijnspijs tips en een link naar het event. Ook is er ondertussen de mogelijkheid om te chatten met elkaar.

 


Bubbeltips voor tijdens jouw online Nieuwjaarsborrel

Trek bijvoorbeeld de La Torra Franciacorta open, een mooie biologische mousserende wijn in een frisse stijl met een mooie zachte mousse. Wat Champagne voor de Fransen is, is de Franciacorta voor de Italianen! De regels voor de productiemethoden staan namelijk gelijk aan die van Champagne, een echte aanwinst voor de Nieuwjaarsborrel.

Liever een andere mousserende wijn? Ga dan voor een hele fijne bubbel met de Sommarivo Prosecco, met tonen van rode appel, pompelmoes, grapefruit en lichte brioche.

Wijnmaakster Cinzia Sommariva streeft met haar prosecco's naar perfectie. Gepassioneerd vertelde ze ons over het zorgvuldige proces waarmee ze werkt, om een zo fijn mogelijke bubbel te kunnen maken.

Verras jij jezelf en je eventuele (online) gasten met de frisse rosé bubbel van de 100% Mammolo druif uit Toscane: de Piandacolli “Baciami”. Hiermee haal je een prachtige mousserende wijn in huis met smaken van grapefruit en granaatappel. 

Op de klassieke tour tijdens de online Nieuwjaarsborrel? En haal je graag luxe in huis? Kies dan voor de Pointillart Leroy; Premier Cru Champagne. Een smaakvolle blend van 70% Pinot Noir en 30% Chardonnay, wijnmaakster Juliette Pointillart maakt de prachtige Premier Cru Champagnes op haar 5 hectare wijngaarden. Een opvallend detail? Deze Chardonnay en Pinot Noir blend heeft een ietwat crème fraîche-achtige smaak. De frissere Descendance is ook getipt door Le Club & SommelJJ de Podcast! Lees hier hun blog of beluister de aflevering.

Een originele online Nieuwjaarsborrel? 

Kies jij voor een online wijnproeverij of proostmoment (op maat) of ga je voor een van onze fantastische bubbels voor jouw online Nieuwjaarsborrel.

 


Fijne feestdagen!

 

  BEKIJK & BOEK JOUW PROEVERIJ HIER   

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »