Hét flexibele wijnabonnement | Pandora’s Box

Houd jij van wijn en zou er meer over willen weten? Ben je stiekem best een wijnkenner en wil je juist verrast worden? Maar houd je ook van gemak? Say no more. De Pandora’s Box, dit wijnabonnement, is jou op het Bourgondische lijf geschreven. Pandora’s Box is een flexibel wijnabonnement dat je mee neemt op ontdekkingsreis door de smakelijke wijnwereld en je zo nieuwe wijnen laat ontdekken. 

 

 

 

Pandora’s Box wijnabonnement: alles wat je nodig hebt om te genieten van een goed glas wijn!

 

Wij van Pandora’s Bottle, Sarinah en Bart, importeren al onze wijnen zelf, zo staat er bij ons in de winkel en op de webshop altijd iets unieks! We kijken, testen, proeven alles meerdere keren voordat het in ons assortiment van de winkel wordt opgenomen. Dit betekent ook dat onze Pandora’s Box steeds gevuld is met wijnen die zorgvuldig geselecteerd zijn, door onszelf én de wijnboeren. Elke twee maanden stellen we samen met de boeren een verrassend pakket voor je samen. Die boeren? Dat zijn doorgaans kleine ondernemers en ze werken óók nog eens vaak biologisch.

 

We importeren voornamelijk wijnen uit Italië, omdat we zo ons hart volgen. Maar we selecteren ook wijnen uit andere landen zoals Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland. De box van het wijnabonnement is vaak gevuld met rode of witte wijnen en soms een ander bijzondere fles zoals mousserende wijn. 

 

Nog meer genieten

 

In de box vind je ook info over de wijnboeren, proefnotities, wijnspijscombi’s en zelfs bewaaradvies. Leuk om te lezen, mooi om te bewaren. Wijn ontdekken en drinken is echt een feestje, hoe meer je je erin verdiept, hoe meer je ervan kunt genieten. 

 

Leuk en aardig zo’n wijnabonnement…

 

maar hoe gaat dat in z’n werkt? Nou, elke twee maanden word jij verrast met onze wijnvondsten. Je eerste box ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling. De daaropvolgende Pandora’s Wijnboxen ontvang je in de eerste week van de nieuwe tweemaandelijkse periode. De nieuwe periodes starten in februari, april, juni, augustus, oktober en december. En de bezorgkosten? Daar maken wij ons (be)zorgen om. Jij hoeft alleen de deur maar open te doen!

 

Het wijnabonnement is voor de beginner, de gepassioneerde liefhebber en de expert

 

We hebben drie verschillende wijnabonnementen voor je samengesteld: ben jij ‘De Charmeur’, ‘De Genieter’ of ‘De Expert?’

 

Wijnabonnement: De Charmeur

Dé box voor de beginnende wijnliefhebber! Wil je een wijnbox bestellen met twee heerlijke huiswijnen? Daarbij ontvang je leuke weetjes en feitjes, zodat je er ook nog wat van opsteekt. Begin jij hier jouw wijn ontdekkingsreis? Dan is De Charmeur de juiste keus voor jou!

 

Wijnabonnement: De Genieter

Jij bent een gepassioneerd wijnliefhebber! Ook vaak bezig om de beste wijnspijs combinaties te vinden? Wij helpen je een handje en zoeken drie fantastische wijnen van eigen import voor je uit. Geniet jij van het Bourgondische leven? Dan is De Genieter de juiste keus voor jou!

 

Wijnabonnement: De Expert

Jij weet best wat je moet uitkiezen als je voor het wijnschap staat, maar je houdt ook van een uitdaging! Schuilt er een connaisseur in jou? Of gaat jouw hart gewoonweg sneller kloppen van topwijnen? Dan is De Expert de juiste keus voor jou! Je ontvangt drie luxe topwijnen van eigen import.

 

Flexibel? Echt wel!

 

Even geen wijn? Opzeggen of pauzeren? Dat is geen probleem. Maar dan ook écht niet. Je kunt inloggen met je account op onze website en daar je abonnement inzien en altijd pauzeren of stoppen. Leuk extraatje: je bestelt je favorieten uit de box makkelijk na met extra korting. 

Wil je nóg meer weten over ons of de wijnen of heb je vragen? Bekijk dan www.pandoraswijnbox.nl of volg ons op Instagram en Pandora’s Bottle Wine Channel op Youtube.

 

Oh, mogen we nog één wijntip geven? 

 

Nah, ik hoef geen wijn cadeau... Said no one ever. Je kunt deze wijnbox ook cadeau geven (ja, ook aan jezelf), kijk maar: Geef Pandora’s Box cadeau! 

 

 

Meer weten over Pandora's Bottle en onze wijnen?

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »