Vakantieperiode Uw webshopbestelling wordt geleverd op dinsdag 23 juli of woensdag 24 juli. De winkel is deze week open op dinsdag 23 juli van 09:00-17:00 en woensdag 24 juli van 10:00-12:00. Lees meer

Coravin

Met het Coravin systeem kunt u voortaan langer van uw mooie flessen wijn genieten. Heeft u een bijzondere vintage (of tien...) waar u elke paar maanden uit wilt proeven? Bent u enige thuis die wel een slokje lust? Wilt u uw duurste flessen niet voor één glaasje en één gast in uw restaurant openen? Met dit systeem kunt u, zonder de kurk uit de fles te halen, wijn uit de fles tappen. Met een naald door de kurk spuit u een beetje argon gas in de fles en schenkt u uw glas wijn. Argon is een edelgas en gaat geen interactie aan met de wijn. De kurk herstelt zich en u kunt uw Coravin dus steeds blijven gebruiken op dezelfde, of verschillende flessen. U hoeft dus geen meerdere systemen aan te schaffen om van uw wijncollectie te kunnen genieten.
Coravin wordt al meerdere jaren getest en er is geen merkbaar verschil tussen flessen waaruit met het systeem getapt is, en 'intacte' flessen. Zelf testen we het al bijna 8 maanden en tot nu toe maakt het de belofte zeker waar.

Een mooie review van Jancis Robinson kunt u hier lezen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »