


Kook als een Topchef
door Anner Sluijter/Culinary Adventures en Djoeke Delnooz/OrangeOlive
Totdat deze storm is gaan liggen, bezorgen Anner en Djoeke uw culinaire maaltijd gewoon bij u thuis. U hoeft alleen nog maar de borden op te maken en er een glas van één van onze bijpassende wijnen bij te schenken.
MENU WEEK 22 - PINKSTEREN
Voorgerecht: salade caprese met pomodori, buffelmozzarella, verse basilicum en pijnboompitten.
Hoofdgerecht: pollo cacciatore, zacht gestoofde kip in tomatensaus en kappertjes en champignons.
Dessert: aardbeientiramisù met vlierbloesem.
Pandora's Bottle bestellen bij uw menu? Zo werkt het!
1. Kies het driegangenmenu, of de gerechten uit ons weekmenu die u wilt bestellen;
2. Bekijk de speciaal geselecteerde wijnen, bijpassend bij het weekmenu. U betaalt voor de wijnen de winkelprijs + €3,50 bezorgkosten per fles om deze bij het menu mee te laten leveren;
3. Geef uw menubestelling én de wijnkeuze door via Djoeke op 06 154 303 30
4. Geniet!