Vakantieperiode Uw webshopbestelling wordt geleverd op woensdag 24 juli. De eerstvolgende dag voor afhalen in de winkel is zaterdag 20 juli. Lees meer
Wijnproeverij van Pandora’s Bottle? Wijnproeven online & offline

Wijn proeven met Pandora’s Bottle

 

Bij Pandora’s Bottle organiseren we regelmatig wijnproeverijen in onze wijnhandel in een karakteristiek pand in het bruisende centrum van Gouda. Maar we geven ook wijnproeverijen op locatie. Daarvoor nodigen we charismatische wijnmakers uit die je mee nemen in de wereld van hun wijnen. Toen Corona om de hoek kwam kijken moesten we stoppen met de fysieke wijnproeverijen en we hopen dat dit snel weer kan!

Maar niet getreurd! In deze tijd hebben we niet stil gezeten en bedachten de online proeverijen. Zodat je thuis een gezellige online wijnproeverij of een thuisproeverij kunt volgen met één van onze wijnboxen

De online proeverijen hebben we geregistreerd op YouTube, waardoor je nu samen met onze wijnboxen, thuis kunt genieten van een avond vol proeven en leren. Organiseer jij een wijnproeverij met vrienden, familie of collega’s? Dan regelen wij de wijn.

 


Wijn proeven zonder voorkennis

We hebben een concept opgezet van 11 online proeverijen mét een thuispubquiz. Eén proeverij voor elke categorie uit ons aromawiel. Iedere proeverij is prima los te volgen. De opzet van de proeverijen is anders dan anders. We nemen de geuren en smaken van de wijn als uitgangspunt en van daaruit leer je meer over de classics zoals druif, herkomst en wijnmaak technieken. Zo maken we de wereld van wijn toegankelijk en is de proeverij voor iedereen leuk. Je leert een heleboel, maar je hoeft niet veel voorkennis te hebben.

 


Organiseer jij een aromawiel wijnproeverij thuis?

Dat kan met de YouTube serie van de aromawiel proeverijen van Pandora’s Bottle! 

In dit filmpje vertel ik alles over fris fruitige wijnen. Wil je blind met mij meeproeven? Bestel dan hier de wijnen Proefbox Fris Fruit. Ook kun je voor jezelf mee doen met de quiz. Deze online wijnproeverij is live opgenomen op 3 juli 2020. 

 

 

In dit filmpje vertel ik alles over hartige wijnen. De wijnen voor deze proeverij vind je hier Proefbox Hartig. Deze online wijnproeverij is live opgenomen op 8 januari 2020.

 

 

Tip: pauzeer de quizvragen om zelf mee te kunnen doen, de duur is voor YouTube iets ingekort. 


Wat zit er in de box? 

  • * 3 wijnen
  • * blanco proefformulier
  • * onze proefnotities in een verzegeld mapje
  • * A3 aromawiel poster

 


Thuis een pro-proever worden?

Mogen we je nog een tip geven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte gehouden wordt van alle online en offline proeverijen en evenementen van Pandora’s Bottle. En er staan nog meer proeverijen online, dus je kunt thuis stap voor stap een wijnkenner worden. Een pro-proever! Veel plezier.

En ben je nu geïnteresseerd in een (online) wijnproeverij op maat? Neem dan vooral contact met ons op!

 


Nog meer lezen over Pandora’s Bottle en wijn? Check dan ook:

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »