Onze maatregelen i.v.m. het coronavirus

Lieve klanten,


Vanwege het coronavirus gaan wij allemaal een moeilijke tijd tegemoet. Laten we zoveel mogelijk samen de verantwoordelijkheid nemen om verspreiding van het virus tegen te gaan. 

Niet gevreesd, u kunt uw favoriete wijn gewoon blijven drinken, maar wij nemen wel een aantal maatregelen.

 

  1. Wij raden iedereen aan om zoveel mogelijk te bestellen via onze webshop. Vóór 15:00 besteld op werkdagen is meestal morgen in huis*. Bestellingen op zaterdag worden op maandag voor het eerst aangeboden. 

  2. U kunt er ook voor kiezen om wijn in onze webshop te bestellen & betalen en in onze winkel af te halen.

  3. De voorste ruimte van de winkel blijft open, maar de achterliggende ruimtes niet. U kunt dus niet tussen de wijnen neuzen. Dat kan alleen online. Wij vinden het natuurlijk leuk als u voor advies belt of mailt.

  4. Cash geld nemen wij niet langer aan.

  5. Iedereen met lichte verkoudheidsklachten vragen wij onze winkel te mijden.

 

Gelukkig hebben we van het hamsteren van wijn ons beroep gemaakt. Mocht je het thuiszitten willen veraangenamen door je verder te verdiepen in de wereld van wijn, dan hebben we Pandora’s Box, een abonnement met uitgebreide proefnotities en leuke verhalen, die ook eenmalig te bestellen is.
 

De afgelopen tijd hebben wij ook hard gewerkt aan onze wijn en spijs-suggesties. Op onze website kun je inspiratie opdoen voor de perfecte combinatie bij de afhaalmaaltijd, waarmee je ook meteen de lokale restaurants steunt. Zoals deze heerlijke Italiaanse rode wijn die uitstekend gaat bij Babi Pangang. 
 

Bij meerdere wijnen hebben we heerlijke recepten vermeld met uitgebreide instructies. In deze dagen kun je bijvoorbeeld van de extra tijd gebruikmaken om zelf from scratch Indiase butterchicken te bereiden.


In de woorden van Giuseppe Conte:

~Stiamo distanti oggi, per abbracciarci con più calore domani.

Laten we vandaag afstand houden, om elkaar morgen warmer te omhelzen.

 

* Heeft u besteld en laat u de wijn thuisbezorgen? Houdt uw rijbewijs of paspoort gereed. U mag niet meer tekenen voor ontvangst. De bezorger doet dit voor u met de laatste drie cijfers van uw ID-bewijs.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »