Pandora’s kerstpakketten | 13 luxe wijncadeau’s

Nee, bedankt ik hoef geen wijn… Zei nog nooit iemand, ooit! Dus kom goed beslagen ten ijs en geef dit jaar een prachtig wijnpakket van Pandora’s Bottle als kerstpakket

 

Natuurlijk maken we het je nóg makkelijker door alle kerstpakketten op een rijtje te zetten, de inhoud en de prijs staat erbij. Je hoeft alleen nog maar te kiezen: welk kerstpakket wil jij als cadeau weggeven? Aan oma, broer, vriendin of collega’s? Van biologisch en bescheiden tot duurzaam en decadent.

 

 

De kerstpakketten op een rij

 

Coralicious €11,50

In deze kraakheldere verpakking vind je een Sparkling Pinot Noir Rosé. Feestelijk kerstpakketje, hoor! Neem een duik in het mooiste koraal met deze sparkling pinot. In het pakket zit ook een infokaart, met interessante feitjes over hetgeen in de fles. 

Bio-2 €27,50

Ook hartstikke bio, maar iets minder borrelen, dit zijn namelijk twee (i.p.v. drie) biologisch gecertificeerde wijnen. Uiteraard wel met leuke infokaarten en ingepakt in gerecycled karton.

Bio-3 €46,-

Een fijn biologisch pakket onder de boom. Natuurlijk hebben we dat ingepakt in gerecycled karton. Das heel (bio)logisch! Wat erin zit? Drie biologisch gecertificeerde wijnen met leuke infokaarten. Lekker bewust borrelen met dit bio kerstpakket!

Bio Box 3

 

Back To Nature €21,-

Stoer, rauw en  terug naar de basis met deze biologische natuurwijn van top wijnmaker Giovanni Batacchi. We verblijden je met een infokaartje en verpakken ‘m ‘Raw’, in vloeipapier.

Duecento €21,50

Supersoepel; lekker luxe! Dit ‘instapmodel’ kerstpakket in de Italiaanse serie bevat twee soepele rode wijnen uit Puglia. Proef ‘la forza’ van deze twee topwijnen gecombineerd in één doos. De Duecento is uitgevoerd in zwart karton, ook hier ontbreekt het leuke infokaartje niet. 

Duecento kerstcadeau

 

Quattrocento €61,50

Meer Italië? Naturalmente. Pure klasse, zonder opsmuk. De Quattrocento brengt je in vervoering. Vier Italiaanse wijnen inclusief informatiekaarten in een stijlvolle zwarte doos.

El Elefante €37,-

Grote fles, grote wijn. We maken hier van een magnum, een olifant! Steek je slurf in een Magnum fles Rioja Crianza. El Elefante wordt geleverd op een bedje van hooi in een stevige houten kist. Vooruit, we geven je ook wat drinkinstructies.

El Tigre  €44,-

Feliz Navidad, tijger! Dompel je onder in de Spaanse hitte, met El Tigre. Drie rode wijnen inclusief informatiekaarten in zwartgeblakerd karton. Op eigen risico. Grrrr. 

El Tigre

 


El Brontosaurio - €98,00

Dino’s in een doosje. Want, wie zei dat de Brontosaurus uitgestorven was? Staat gewoon bij ons in de winkel. Een dubbele Magnum, quadrupele fles GigaRioja in een originele kist. Hierbij zitten design infokaart en een brochure van het wijnhuis.

Trois Fois France €55,50

Op z’n Frans? Dat kan natuurlijk ook! Dit trio is élégance, bravoure et séduction. Drie verleidelijke wijnen die Frans bloed door je aderen laten stromen. Deze doos is verkrijgbaar in hout of zwart karton, met uiteraard uitgebreide infokaarten.

Trois Fois France

Trois Fois France pakket

 

Best Friends Forever €166,50

Indruk maken op vrienden? En hopen dat je zelf ook mee mag proeven? Dit is het ‘flagship’ van de Pandora's collectie, zes decadente wijnen om te delen met je beste vrienden. De BFF box is afgewerkt in onbewerkt hout, inclusief informatiekaarten.

Seicento Limited Edition €145,50

Klassiek, robuust en niet te overtreffen. De speciale uitgave van de Seicento maakt elke verwachting van een wijncadeau waar. Zes perfecte Italiaanse wijnen inclusief uitgebreide informatiekaarten. De Seicento wordt geleverd in een robuuste houten kist.

Premier Grand Cru Classe Premier Grand Cru Classé Hors Catégorie d'Exception €42,-

Een onuitwisbare indruk maken met een wijncadeau of kerstpakket? Hors Catégorie Châteauneuf-du-Pâpe inclusief wijnkaart in een houten kist. Voor als er geen twijfel mag bestaan.

 

Heb je mooie kerstpakketten gezien? Maar…

 
...wil je ook meer weten over (online) proeverijen die je kunt doen met vrienden en collega’s? Of heb je de Pandora’s Box, het flexibele wijnabonnement, voorbij zien komen? Ook dat zijn heerlijke wijncadeau’s voor de feestdagen. 

Mocht je vragen hebben of mocht je ons advies nodig hebben, want keuzestress, dan kun je ons bereiken via [email protected] of bel ons op 0182-526504. Natuurlijk ben je ook welkom in onze wijnhandel in Gouda.

 

Fijne feestdagen!

 

 

Nog meer lezen over Pandora’s Bottle en wijn? Check dan ook:

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »