


Wijn spijs combinaties
Zoek je een passende wijn bij een gerecht? Bij al onze wijnen hebben wij één ideaal gerecht bedacht. Dus, vind jouw gerecht en je vindt de perfecte wijn voor jouw diner!
Ga je watertanden van deze menukaart? Dan kun je hem ook als inspiratie gebruiken voor in de keuken.*
(*) Voor meer inspiratie schenk je alvast een half glaasje in tijdens het koken.
Salade
Groente
Kaas
Pasta
Pasta con pomodoro fresco (met tomaat, olijfolie, knoflook & basilicum) | Citille di Sopra Rosso Toscana |
Linguine al pesto genovese | Albapiana Rosso |
Ravioli met pompoen, koekkruiden en salieboter | Ca' da Roman Bronner Johanniter "Do" |
Ravioli met pompoen, beurre blanc en hazelnoten | I Capitani Fiano di Avellino |
Pasta vongole met rode pepers | Baglio di Pianetto Ficiligno |
Pasta met gamba's | La Ciarliana Rosato |
Pasta alla Norma (met aubergine en tomatensaus) | Teanum Puglia Sangiovese |
Pasta met gebakken venkel, citroen en crème fraîche | Sommariva Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Brut |
Pasta met zalm en roomsaus | Baglio di Pianetto Viafrancia Bianco Riserva |
Tagliatelle met gekookte aubergine en basilicum olijfolie | Menicucci Passerina |
Tagliatelle met kip en sinaasappel | Menicucci Pecorino |
Pappardelle met kalfsribeye, salie en limoen | Borgo Savaian Collio Friulano |
Bucatini met zwarte knoflook | Bonazzi "Beso" Rosso Veneto da Uve Appassite |
Spaghetti Cacio e Pepe (met pittige schapenkaas en zwarte peper) | Castelvecchio Cabernet Franc |
Pasta al ragù | La Ciarliana Rosso di Montepulciano |
Pasta Bolognese | Baglio di Pianetto Shymer |
Pasta met zwarte truffelsaus | Cantrina Benaco Bresciano Piné |
Pappardelle sul cinghiale (wild zwijn) | Bonazzi Valpolicella Classico Superiore Ripasso |
Lasagna alla Bolognese | Bombina Rosso |
Vis lasagna | Benedetti & Grigi Montefalco Grechetto "Eros" |