Gratis verzending boven €150. Ook af te halen in onze winkel.
Proefnotitie
Deze kun je zo inlijsten als schoolvoorbeeld witte wijn. Niet moeilijk, voor de onoplettende drinker gewoon lekker fris en fruitig, maar stiekem best wel geraffineerd voor de wijnnerd die op zoek is naar balans en spannende subtiele aroma’s op de achtergrond. Qua fruit proeven wij mandarijn, citroen en sinaasappel, qua kruiden munt en dille en dan nog interessante hints van lamsoor en vuursteen. Maar als je er niet over na wil denken waarom hij zo lekker is dan valt vooral op dat ie “zo lekker doordrinkt”.
– Zet ruim water op het vuur voor de pappardelle. – Zout de kalfsribeye. Bak beide kanten aan in boter. – Voeg tegen het einde dun gesneden champignons toe. – Haal de ribeye uit de pan, zout hem opnieuw.
– Voeg aan de pan salie, limoensap, limoenschil, een scheutje sushi azijn, een scheutje geconcentreerde kalfsfond, peper, slagroom en evt. op smaak een snufje suiker toe.
– Snijd de ribeye in plakjes en voeg hem toe.
– Kook ondertussen de pappardelle 1 minuut in ruim water, giet ze af en roer ze 1 minuut door de pan terwijl het vuur nog aanstaat. Klaar!