|
|
Watermeloen met Feta en munt |
Seigneurie de Peyrat Rosé Prestige |
|
|
Groentechips |
Terre des Olivettes Rouge |
|
|
Gepofte aardappelen met crème fraîche, zout en peper |
Champagne Fondations 1910 Premier Cru |
|
|
Bruschetta met zwarte olijventapenade |
Cicinelli Sannio Aglianico |
|
|
Komkommersoep |
Cormòns Friuli Malvasia |
|
|
Gazpacho |
Bodegas Nekeas Tinto Cosecha |
|
|
Champignonsoep |
Meiser Weisser Burgunder |
|
|
Pappa al pomodoro (Toscaanse dikke tomatensoep) |
Pian del Pino "Jubilus" Vino Biologico Toscana |
|
|
Linzen of linzensoep |
Montechiaro Arteliquida Bianco |
|
|
Pompoensoep of gebakken pompoen |
Carlos Plaza Extremadura Merlot |
|
|
Borsjt (rode bietenmaaltijdsoep) |
Bodegas Mateos Rioja Graciano "Insolente" |
|
|
Wortelsoep met Chorizo kruim |
Casa Araujo Mendoza Malbec |
|
|
Uiensoep |
Ohne Kater Cuvée Rot (alcoholvrij) |
|
|
Thaise kokossoep |
Meiser Gelber Muskateller Trocken |
|
|
Misosoep |
Meierer WTF Orange Wine |
|
|
Zuurkool |
Castelvecchio Sauvignon Blanc |
|
|
Andijvie stamppot |
Cormòns Collio Sauvignon |
|
|
Boerenkool stamppot |
Château Guillebot Plaisance Bordeaux Rouge |
|
|
Gebakken aardappelen uit de oven met Provençaalse kruiden |
Serodes & Kovac Cazot Rouge |
|
|
Tortilla de patatas |
La Gavacha Jumilla Monastrel |
|
|
Boerenpannenkoek |
Le Verger de Giverny Cidre |
|
|
Witte asperges met eiersaus |
Borgo Savaian Collio Ribolla Gialla |
|
|
Platbrood met hummus |
Manoir de Capucin Poulliy-Fuissé Clos de la Maison |
|
|
Spaanse aardappeltortilla |
Bodegas Nekeas Blanco |
|
|
Pisto (Spaanse groentenstoofschotel) |
Bodegas Nekeas El Chaparral |
|
|
Tarte Niçoise met ui, tomaat, olijf, ansjovis. |
Manoir de Capucin Saint-Véran |
|
|
Tarte à la tomate met ricotta di bufala |
Ohne Kater Pinot Gris (alcoholvrij) |
|
|
Preitaart |
Terre des Olivettes Blanc |
|
|
Spruitjes |
Cormòns Friuli Sauvignon Blanc |
|
|
Tomaat met basilicum en buffelmozzarella |
Castelvecchio Terrano |
|
|
Bruschetta met verse tomaat, knoflook en extra vergine olijfolie |
Garetto Barbera d'Asti Rosina |
|
|
Ovenschotel met zoete aardappel en seizoensgroentes |
Mateos Rioja Garnacha Insensato |
|
|
Frittata di zucchine (courgette omelet) |
Borgo Savagnan Aransat Orange wine unfiltered |
|
|
Frittata di sparacelli (bimi of broccoli) |
La Polzella Elisabetta Umbria Rosso |
|
|
Tomatenconfit met knoflook en tijm |
Citille di Sopra Brunello di Montalcino |
|
|
Knoflookchampignons |
Bodega Araujo Malbec Roble |
|
|
Gebrande auberginedip met tahin en granaatappel |
Tenuta Garetto Nizza "Favà" |
|
|
Gegrilde aubergine à la Ottolenghi |
Pietre del Sole Negroamaro |
|
|
Gevulde aubergine met feta en granaatappel |
Benedetti & Grigi Montefalco Sagrantino |
|
|
Gestoomde aubergine met Tosa Dashi azijn en bieslook (Ohitashi stijl) |
Valdisole Helios Nebbiolo |
|
|
Sajoer Lodeh |
Torrederos Rueda Verdejo |
|
|
Kastanjepuree |
Borgo Savaian Tolrem sul Mont |
|
|
Moussaka |
Selezione Antonio Chiorri Colli Perugini Rosso |
|
|
Pompoencrème met tijm, spek en appel |
Château de Ruth Jardin de Ruth |
|
|
Jamaicaanse pompoen curry |
Cormòns Collio Pinot Nero |
|
|
Stoofperen |
Poderi Angelini Primitivo di Manduria |
|
|
Parmigiana di melanzane met 100% chocolade en mostocotto |
Piandaccoli In Primis Toscana |
|
|
Risotto al tartufo bianco |
La Torre Franciacorta Riserva Corsini |
|
|
Gegrilde wortel met zwarte knoflook, dille en balsamico |
Teanum Favùgne Nero di Troia |
|
|
Gado gado |
Dominio de la Vega Cava Brut Nature |