|
|
Fruitsalade |
Meiser Huxelrebe Beerenauslese |
|
|
Crêpes Suzette |
Château Vari Monbazillac Cuvée Classique |
|
|
Crème brûlée |
Le Verger de Giverny l’Apéritif Normand (Pommeau) |
|
|
Natte sinaasappelcake |
Château Vari Monbazillac Réserve du Château |
|
|
Bitterkoekjespudding |
Frazzitta Moscato Vino Liquoroso |
|
|
Tiramisu |
Baglio di Pianetto Moscato di Noto Essenza |
|
|
Cannoli di Ricotta met gekonfijte sinaasappelschil en kersen |
Frazzitta Zibibbo Vino Liquoroso |
|
|
Mokka ijs |
Amável Costa Tawny Port |
|
|
Pistache ijs |
Oro di Caiarossa |
|
|
Panna cotta van witte chocolade met pistache en aardbei |
Amável Costa White Port |
|
|
Franse vruchtentaart met peer en abrikozenjam |
Château Vari Muscadelle |
|
|
Zabaglione (opgeklopt eigeel met Marsala en suiker) |
Frazzitta Marsala Superiore Ambra Secco |
|
|
Cheesecake |
C’era una volta Sangue di Giuda |
|
|
Rabarbertaart |
Meiser Römerberg Riesling Beerenauslese |
|
|
Aardbeientaart |
Amável Costa Pink Port |
|
|
Pecannotentaart |
Montechiaro Vin Santo |
|
|
Dadelcake |
Amável Costa Ruby Port |
|
|
Cheesecake met citroen en cassis |
Paolo Bea Sagrantino di Montefalco Passito |
|
|
Koffie en chocolade |
Chiorri Vero Amore |