Zoek je een passende wijn bij een gerecht? Bij al onze wijnen hebben wij één ideaal gerecht bedacht. Dus, vind jouw gerecht en je vindt de perfecte wijn voor jouw diner!
Ga je watertanden van deze menukaart? Dan kun je hem ook als inspiratie gebruiken voor in de keuken.*
(*) Voor meer inspiratie schenk je alvast een half glaasje in tijdens het koken.
Salade
Groente
Kaas
Pasta
Schaal & schelpdieren klassiek
Vis klassiek
Vis & zeevruchten exotisch
Gevogelte klassiek
Coq au vin | Château Vari Bergerac Rouge |
Kip van het spit met rozemarijnboter | Torrederos Ribera del Duero Roble |
Kip in Marsala champignon saus | Frazzitta Marsala Fine Ambra Secco |
Gerookte truffelkalkoen met Cognac kruidenboter | Caiarossa Rosso |
Gegrilde parelhoen met dragon | Meiser Rotenfels Riesling Spätlese Trocken |
Gekonfijte eendenbout | La Mateo Rioja Tempranillo Blanco |
Foie gras | Meierer Kesten Riesling Kabinett |
Fazant met truffel en foie gras | Château Gemeillan Médoc Cru Bourgeois |
Foie gras met sesam en vijgenchutney | Meiser Rotenfels Riesling Kabinett |
Foie gras met ingemaakte paddenstoelen en Sauternes-gelei | La Chartreuse de Coutet Sauternes |
Canard à l’orange | Labruyère Prieur Sélection Bourgogne |
Pannenkoek met peer, tijm, mozzarella, stemgember en eendenborst | Lebollè Spumante Müller-Thürgau Traminer Extra Dry |
Eendenborst met cassissaus | Domaine de Galuval Cairanne “Oiseau de Nuit” |
Crostini Toscani (met o.a. kippenlever, ui, ansjovis, bouillon en het liefst Vin Santo) | La Colombina Brunello di Montalcino |
Kippenlevertjes in Port/Marsala saus | Baglio di Pianetto Syraco |
Dun geschaafde gedroogde wilde gans | Piandaccoli Maiorem Toscana |