|
|
Zeevruchten met citroen |
Baglio di Pianetto Insolia |
|
|
Hollandse garnalen met licht gebakken venkel |
Carlos Plaza Macabeo |
|
|
Terrine van Hollandse garnalen of rivierkreeftjes |
La Torre Franciacorta Satèn |
|
|
Garnalencocktail |
Guarini C’era una volta Moscato Frizzante Dolce |
|
|
Noordzeekrab |
Lebollè Pinot Noir Rosé Spumante |
|
|
Frisse krabsalade |
Montechiaro Rosato |
|
|
Verse octopus salade |
Piandaccoli “Baciami” Spumante Brut Rosé |
|
|
Oesters |
I Capitani Greco di Tufo |
|
|
Mossel pannetje |
Meiser Grüner Silvaner |
|
|
Langoustines |
Bodegas Nekeas Chardonnay Cuvée Allier |
|
|
Gefrituurde inktvisringen |
Moulin Montarels Syrah Rosé |
|
|
Gekarameliseerde coquilles of de beroemde “scallop tartare with white chocolate” van Heston Blumenthal |
La Torre Franciacorta Millesimato |
|
|
Garnalenkroket met gefrituurde krulpeterselie |
Baglio di Pianetto Viognier |
|
|
Gebakken gamba’s in knoflook |
Meiser Spätburgunder Rosé Feinherb |
|
|
Kreeftensoep |
La Torre Franciacorta Brut Rosé |
|
|
Kreeft met botersaus |
Viñedos de Alfaro Rioja Reserva Blanco Rodiles |
|
|
Paella |
Viñedos de Alfaro Real Agrado Rosado Garnacha |