| |
|
| Vissoep |
Meiser Mandelberg Riesling Spätlese |
| |
|
| Witvis met citroen |
Baglio di Pianetto Catarratto |
| |
|
| Gestoomde kabeljauw |
Seigneurie de Peyrat Rosé d’une Nuit |
| |
|
| Kaviaar |
Meierer Kesten Riesling Trocken |
| |
|
| Kibbeling met Ravigotte saus |
Cormòns Tre Venezie Traminer |
| |
|
| Gravlax met dille mosterdsaus (met azijn of citroensap) |
Meiser Alzeyer Kalkstein Riesling Trocken |
| |
|
| Frisée sla met vette vis, toast en citrusdressing |
Sommariva Frizzante Il Perline |
| |
|
| Paling- of zalmterrine |
La Torre Franciacorta Brut |
| |
|
| Zalmcocktail met perzik en cocktailsaus. |
Meiser Bacchus Kabinett |
| |
|
| Flammkuchen met prei en gerookte zalm |
Meiser Westhofener Grauer Burgunder |
| |
|
| Zeebaars met bloedsinaasappel |
Baglio di Pianetto Frappato |
| |
|
| Gebakken schol of griet in een boter wijnsaus |
Château Grand Bateau Blanc |
| |
|
| Op de huid gebakken zalm |
Manoir du Capucin Pouilly-Fuissé Aux Morlays |
| |
|
| Gebakken sliptong |
1936 Sauvignon Blanc |
| |
|
| Vis met vanilleboter |
Moulin Montarels Chardonnay Fûts de Chêne |
| |
|
| Tongfilet rolletjes met avocado, citroen en witte wijnsaus |
Chiorri Titus Grechetto |
| |
|
| Tongfilet met cactusfruit, limoen en olijfolie |
Château Vari Bergerac Blanc Réserve |
| |
|
| Vis van de BBQ |
Bodegas Mateos Rioja Rosado “Insaciable” |
| |
|
| Gebakken tarbot |
Labouré-Roi Corton Charlemagne Grand Cru |