|
|
Watermeloen met Feta en munt |
Seigneurie de Peyrat Rosé Prestige |
|
|
Groentechips |
Terre des Olivettes Rouge |
|
|
Gazpacho |
Viñedos de Alfaro Rioja VA! Maceración Carbónica |
|
|
Champignonsoep |
Meiser Weisser Burgunder |
|
|
Pappa al pomodoro (Toscaanse dikke tomatensoep) |
Pian del Pino “Jubilus” Vino Biologico Toscana |
|
|
Linzen of linzensoep |
Mnotechiaro Arteliquida Bianco |
|
|
Borsjt (rode bietenmaaltijdsoep) |
Bodegas Mateos Rioja Graciano “Insolente” |
|
|
Thaise kokossoep |
Meiser Gelber Muskateller Trocken |
|
|
Zuurkool |
Castelvecchio Sauvignon Blanc |
|
|
Andijvie stamppot |
Cormòns Collio Sauvignon |
|
|
Boerenkool stamppot |
Château Guillebot Plaisance Bordeaux Rouge |
|
|
Gebakken aardappelen uit de oven met Provençaalse kruiden |
Domaine de Galuval Côtes du Rhône Villages “Flaneries” |
|
|
Boerenpannenkoek |
Le Verger de Giverny Cidre |
|
|
Witte asperges met eiersaus |
Meiser Herrgottspfad Weisser Burgunder |
|
|
Platbrood met hummus |
Manoir de Capucin Poulliy-Fuissé Clos de la Maison |
|
|
Spaanse aardappeltortilla |
Albapiana Viognier |
|
|
Tarte Niçoise met ui, tomaat, olijf, ansjovis. |
Manoir de Capucin Pouilly-Fuissé Sensation |
|
|
Preitaart |
Terre des Olivettes Blanc |
|
|
Tomaat met basilicum en buffelmozzarella |
Castelvecchio Terrano |
|
|
Bruschetta met verse tomaat, knoflook en extra vergine olijfolie |
Montechiaro Saltimbanco IGT Toscana |
|
|
Tomatenconfit met knoflook en tijm |
Citille di Sopra Brunello di Montalcino |
|
|
Knoflookchampignons |
Paolo Bea Montefalco Riserva Pipparello |
|
|
Gebrande auberginedip met tahin en granaatappel |
Tenuta Garetto Nizza “Favà” |
|
|
Gegrilde aubergine à la Ottolenghi |
Pietre del Sole Negroamaro |
|
|
Gevulde aubergine met feta en granaatappel |
Benedetti & Grigi Montefalco Sagrantino |
|
|
Gestoomde aubergine met Tosa Dashi azijn en bieslook (Ohitashi stijl) |
Valdisole Helios Nebbiolo |
|
|
Sajoer Lodeh |
Torrederos Rueda Verdejo |
|
|
Kastanjepuree |
Villa Corniole Cabernet Sauvignon Gregiòti |
|
|
Moussaka |
Viñedos de Alfaro Rioja Crianza |
|
|
Pompoencrème met tijm, spek en appel |
Château de Ruth Jardin de Ruth |
|
|
Jamaicaanse pompoen curry |
Cormòns Collio Pinot Nero |
|
|
Stoofperen |
Poderi Angelini Primitivo di Manduria |
|
|
Parmigiana di melanzane met 100% chocolade en mostocotto |
Piandaccoli In Primis Toscana |