Zoek je een passende wijn bij een gerecht? Bij al onze wijnen hebben wij één ideaal gerecht bedacht. Dus, vind jouw gerecht en je vindt de perfecte wijn voor jouw diner!
Ga je watertanden van deze menukaart? Dan kun je hem ook als inspiratie gebruiken voor in de keuken.*
(*) Voor meer inspiratie schenk je alvast een half glaasje in tijdens het koken.
Salade
Groente
Kaas
Pasta
Schaal & schelpdieren klassiek
Vis klassiek
Vis & zeevruchten exotisch
Gevogelte klassiek
Varkensvlees klassiek
Rundvlees klassiek
Kalfsfilet met witte druiven en amandelen | Bombina Bianco |
Vitello Tonnato | Cormòns Friuli Pinot Grigio |
Steak tartare | Meiser Kichenstück Frühburgunder |
Carpaccio | Citille di Sopra Rosso di Montalcino |
Aangebraden gemarineerde carpaccio rolletjes met verse spinazie en kruidenboter | Giribaldi Barolo |
Kalfsfricandeau | Moulin Montarels Pinot Noir |
Saltimbocca alla Romana | Giribaldi Barbera d’Alba Vigna Caj |
Rosbief met rozemarijn | La Torre Curtefranca Rosso |
Rosbief met brunoise gesneden paprika en snijboon, afgeblust met een scheutje van de wijn | Moulin Montarels Cabernet Sauvignon |
Biefstuk met champignon pepersaus | Château Saint-Hilaire Médoc Cru Bourgeois |
Bavette met een jus van sjalotten en rode wijn | Gianni Gagliardo Barolo |
Sukade | Villa Corniole 7 Pergole Teroldego Rotaliano |
Irish Stew | La Colombina Palpito |
Goulash | Piandaccoli Cosmus Chianti Riserva |
Limburgs zuurvlees | Château Senilhac la Prade Haut-Médoc |
Entrecôte | Montechiaro Arteliquida Rosso Toscana |
Wagyu biefstuk | Bonazzi Amarone della Valpolicella Classico |
T-bone steak met balsamicosaus | La Colombina Rosso di Montalcino |
Gegrilde ribeye met lavendel en rozemarijn | Château Clos St-Émilion Philippe “115” |
Bistecca alla Fiorentina | La Ciarliana Vino Nobile |
Tagliata al tartufo (gesneden biefstuk met truffel) | Baglio di Pianetto Viafrancia Rosso Riserva |
Jodenhaas in rode wijnsaus en gratin dauphinois | Château de Ruth Châteauneuf-du-Pape |
Peposo dell’Impruneta (Gestoofde schenkel met zwarte peper) | Montechiaro Chianti Colli Senesi Riserva |
Gemarineerde ossenhaas met champignonsaus en gekarameliseerde rode ui | Citille di Sopra Brunello Riserva |
Gemarineerde ossenhaas met kastanje-knolselderij puree en gekarameliseerde rode ui | Montechiaro Primum Vinum |
Langzaam gegaarde ossenstaart met rode biet | Viñedos de Alfaro Rioja Reserve Rodiles |